Hvem er Danmarks bedste Fortnitespiller?

Photo of author

By Schwab

Danmarks bedste Fortnitespiller

Danske Vitus Vesterbøg Antonisen aka “vesterbøgthegoat” regnes som en af danmarks bedste i Fortnite. Det har han bevist ved flere store turneringer gennem de seneste år.

Hvem er Danmarks bedste Fortnitespiller?


Vitus er Danmarks bedste Fortnitespiller

Vitus startede med at spille Fortnite på PlayStation 4, som senere blev udskiftet til en PlayStation 5. I dag spiller Vitus på PC, og har siden sin overgang fra PlayStation til PC, avanceret og er nu blandt de bedste danskere i ranked-klassen UNREAL.

Den bedste Fortnitespiller i verden

Kyle “Bugha” Giersdorf, der sejrede i Fortnite verdensmesterskabet i solo, står uden tvivl som den førende Fortnitespiller i verden. Med 59 point over seks kampe i verdensmesterskabet, overgik han klart sin nærmeste konkurrent på andenpladsen, der kun opnåede 33 point.

Bugha
Kyle “Bugha” Giersdorf

Information om Fortnite

Hvornår udkom Fortnite?

Fortnite Battle Royale blev udgivet af Epic Games i september 2017. Kun 2 uger efter lanceringen af Fortnite, var der mere end 2 millioner spillere.

Hvor mange spiller Fortnite?

I 2020 meldte Epic Games ud, at der var mere end 350 millioner registrerede spillere. Det tal steg til 400 millioner i 2021. Vi har ingen officielle tal fra 2023, men man gætter på, at tallet er endnu højere.

Hvad går Fortnite ud på?

Det er ret simpelt. Der er 100 spillere, som alle hopper ud fra en bus. Hvis du vil vinde, gælder det om, at være den sidste der overlever.

Koster Fortnite penge?

Du kan spille Fortnite helt gratis på både konsol og computer. Det er dog muligt at købe add-ons i spillet.

Så meget har Epic Games tjent på Fortnite

Epic Games’ utroligt populære battle royale-spil har indtjent over $20 milliarder i løbet af de seneste 6+ år, hvilket placerer det som en af de mest succesrige IPs. På lidt over seks års tid er Fortnite blevet en af de mest indtjenende videospilsfranchiser i historien.

Skriv en kommentar