En Skør Skør Verden

Photo of author

By Schwab

i 1992 udkom første udgave af magasinet En Skør Skør Verden. Magasinet blev udgivet af Aller Press i 6 udgaver om året. Magasinet var fuld af mindre troværdige historier og nyheder, som bl.a. handlede om rumvæsner, mystiske hændelser, monstre og blodige begivenheder. Magasinet var ret iøjnefaldende og fyldt med kulørte billeder og underholdende historier, som ofte var purre opspind. Ikke desto mindre var det et populært blad, som havde et månedligt oplag på op mod 48.000 eksemplarer.

en skør skør verden

De bizzarre historier i magasinet

En Skør Skør Verden var fuld af underlige og bizzarre historier fra hele verden, og det var bl.a. det, som gjorde magasinet populært blandt unge mennesker. Selvom magasinet havde mange historier af tvivlsom karakter, var meget af indholdet faktisk ægte. De artikler som var trykt med farve, var sande historier. De historier som var i S/H, var usande historier, der ofte handlede om ufoer, monstre eller andre groteske fortællinger.

Hvad blev der af en Skør Skør Verden?

Med Internettets fremmarch faldt interessen for trykte magasiner, og det var ikke længere nødvendigt at købe ‘En Skør Skør Verden’, for at finde en sjov eller bizar historie. Internettet bugner nemlig af skøre historier, og de er kun få klik væk.

Oplaget dalede ned

Da magasinet udkom for første gang i 1992, kostede det 20 kr, og det månedlige oplag nærmede sig 50.000 eksemplarer. Det gik dog hurtig ned ad bakke for det populære magasin, som viste sig at være en dille. En Skør Skør Verden blev lukket ned og udkom sidste gang i år 2000.

Internet og real life har overtaget En Skør Skør Verden

I dag er En Skør Skør Verden reduceret til et minde, som er overtaget af virkeligheden og internettests mange skæve og underholdende hjemmesider.

Skriv en kommentar