Maurice Tillet var inspirationen til Shrek

Photo of author

By Schwab

Shrek er ikke bare en grøn trold. Rygtet siger, at Maurice Tillet skulle være inspirationen til Shrek.

5 facts om Maurice TIllet – ‘The French Angel’

  1. Professionel wrestler: Maurice Tillet var en fransk professionel bryder, der konkurrerede under navnet “The French Angel.” Han var kendt for sin imponerende fysik og styrke i bryderingen.
  2. Sjælden medicinsk tilstand: Maurice Tillet blev født med en medicinsk tilstand kendt som akromegali, der resulterede i overdreven vækst af ansigtsknogler og kropsdele. Dette gav ham hans karakteristiske udseende med store knogler og en kæbeprofil, der mindede om en bulldog, hvilket også gav ham tilnavnet “The French Angel.”
  3. Populær som wrestler: Tillet blev en kendis i wrestling verden og opnåede stor popularitet som ‘Heel’, som er en skurk elelr bad guy i wrestling. Han blev en af de mest frygtede og elskede brydere i sin tid.
  4. Inspiration til Shrek: Maurice Tillet har muligvis inspireret udseendet på den animerede Shrek. Selvom dette ikke er bekræftet, er det svært at igonorere ligheden mellem de to.
  5. Kort levetid: Desværre døde Maurice Tillet i en alder af kun 51 år i 1954.

Maurice Tillet er en bemærkelsesværdig figur, der har efterladt et varigt indtryk indenfor wrestling og popkultur på grund af sin unikke fysiske fremtoning og wrestlingkarriere.

Shrek

Hvem var Maurice Tillet

Maurice Tillet var en russisk-fransk født pro wrestler. I hans tid som wrestler var han kendt under navnet The French Angel. I 1940’erne var han et stort trækplaster og han solgte masser billetter. Maurice TIllet nåede at blive verdensmester i sværvægt 2 gange i American Wrestling Association (AWA).

Virkelighedens Shrek

Tillet havde et bemærkelsesværdigt udseende

I 17-års alderen skete der nogle drastiske ændringer med hans udseende. Hans hænder og ansigt begyndte at vokse uhæmmet og helt uden proportioner i forhold til resten kroppen. I 1922 i en alder af 19, blev han diagnosticeret med Akromegali.

Maurice Tillet forfulgte sine drømme

Selvom Maurice var hæmmet af sin lidelse, fortsatte han stadig ufortrødent med at forfølge sin drøm om at blive advokat og skuespiller. I 1940’erne flyttede Tillet til USA, hvor han blev professionel wrestler og senere skuespiller.

Maurice Tillet karriere

Maurice Tillet opnåede at blive sværvægtsmester i wrestling 2 gange og blev optaget i Professional Wrestling Hall of Fame and Museum i 2012. Han nåede at spille med i 6 film i perioden 1931-1936.

The French Angel - Maurice Tillet

Maurice Tillet død

Den 4. september 1954, efter at have modtaget nyheden om sin tidligere ven og træner, Karl Pojelos død, dør Maurice Tillet af et hjerteanfald i Chicago, Illinois.

Skriv en kommentar