Tucker Carlson on Twitter

Photo of author

By Schwab

Tucker Carlson blev fyret fra Fox News 24. april 2023. Lidt over en måned efter hans fyring lancerede Tucker et helt nyt show på Twitter. Første udgave af hans show Tucker Carlson on Twitter, var tilgængeligt den 7. juni og i skrivende stund, er første episode set mere end 118 millioner gange.

Tucker Carlson

Nyheder på 10-15 minutter

Formatet er i alt sin enkelthed et kort nyhedsoverblik med enkelte centrale emner, som bliver gennemgået i løbet af et kvarterstid.

Hvem er Tucker Carlson

Tucker Swanson McNear Carlson er født 16. maj 1969 og er en amerikansk nyhedsvært og forfatter. Tucker Carlson vært på Tucker Carlson Tonight, som blev sendt på Fox News fra 2016 og indtil hans fyring i 2023.

Flere større amerikanske nyhedsmedier og TV stationer, beskriver Tucker Carlson som bl.a. højreekstremist og nationalist. Tucker Carlson er ligeledes blevet beskrevet af Politico som “måske den højest profilerede fortaler for Trumpisme”.

Tucker Carlson on Twitter

Er du interesseret i alternative nyheder, som ikke kommer fra MSM, kan du tage et kig forbi Twitter, hvor du kan se Tucker Carlson og hans nye show

Skriv en kommentar