Kan du huske Perkersangen?

Photo of author

By Schwab

i 1995 kunne man for første gang downloade Perkersangen. Nummeret som er iøvrigt var velproduceret, lå tilgængeligt til download på bl.a. Napster, alverdens torrent-sider og suspekte download-sider. I dag er det næsten umuligt at finde det omdiskuterede undergrundshit, som de fleste unge kunne synge med på i de sene halvfemsere og starten af nullerne.

Perkersangen

Perkersangen var et hit

Perkersangen var et stor undergrundshit i halvfemserne og blev downloadet tusindvis af gange. Grundet den store download succes, udkom Perkersangen på CD i 2001.

Hvem har lavet Perkersangen

Folkene bag Perkersangen kaldte sig Nunez Projekt og var en satire-duo bestående af Skinhead Preben og DJ Nunez. Duoen er ikke længere aktiv. Det var i øvrigt Anders Matthesen, som fik æren af at være kreatøren bag det omstridte nummer. Anden ville imidlertid ikke kendes ved nummeret.

Perkersangen i dag

Perkersangen hører til en svunden tid. Det var dengang Internettet var mere frit og censur var noget man ikke kendte til. Var nummeret udkommet idag, er jeg ikke sikker på, at det havde fået samme succes.

Download Perkersangen

Idag er Perkersangen blev fjernet fra samtlige hjemmesider og fildelingstjenester. Vi var dog heldige at finde en original CD, som vi rippede. Du kan download download Perkersangen her på siden.

Download Perkersangen

Skriv en kommentar