Revolut Bank – Her kan du handle krypto

Photo of author

By Schwab

Revolut er en finansielt teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af bank- og finansielle tjenester primært gennem deres mobilapplikation. Her er nogle nøglefunktioner og oplysninger om Revolut:

 1. Multivaluta-konti: Revolut giver brugerne mulighed for at oprette multivaluta-konti, hvilket betyder, at de kan holde flere forskellige valutaer i én konto og konvertere mellem dem til markedskurser uden valutavekslingsgebyrer.
 2. Kort og betalinger: Revolut udsteder både fysiske og virtuelle betalingskort, herunder debetkort og kreditkort. Disse kort kan bruges til at foretage køb i butikker og online, samt til at trække kontanter fra hæveautomater rundt om i verden.
 3. Kryptohandel: Platformen tilbyder også mulighed for at handle med kryptovalutaer direkte fra deres app. Brugere kan købe, sælge og opbevare en række forskellige kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Ethereum og mange andre.
 4. Budgettering og opsparing: Revolut-appen har funktioner til budgettering og opsparing, der giver brugerne mulighed for at sætte mål, spore deres udgifter og spare penge i forskellige lommer eller sparekasser.
 5. Rejsetjenester: Revolut tilbyder også en række rejserelaterede tjenester, herunder valutaveksling til gunstige kurser, rejseforsikring og mulighed for at blokere og låse kortet, hvis det mistes eller stjæles.
 6. Virksomhedstjenester: Ud over deres personlige banktjenester tilbyder Revolut også tjenester til virksomheder, herunder multivaluta-forretningskonti, betalingsbehandling og udgiftsrapportering.

Revolut er baseret på en app-først tilgang og har vundet popularitet for sin brugervenlige grænseflade, lave gebyrer og innovative funktioner inden for personlig og erhvervsmæssig økonomi. Virksomheden blev grundlagt i 2015 og har siden da oplevet en betydelig vækst og ekspansion til flere lande over hele verden.

Revolut konto

Kryptohandel hos Revolut

Revolut tilbyder kryptohandel som en del af deres tjenester, hvilket giver brugerne mulighed for at købe, sælge og opbevare kryptovalutaer direkte fra deres mobilapplikation. Her er nogle nøglepunkter om kryptohandel hos Revolut:

 1. Udvalg af kryptovalutaer: Revolut tilbyder et udvalg af forskellige kryptovalutaer, som brugerne kan handle med. Dette inkluderer populære kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), samt nogle mindre kendte valutaer.
 2. Nul gebyrer: Revolut markedsfører sig selv som en platform med nul gebyrer for kryptohandel. Dette betyder, at brugerne ikke bliver opkrævet provision eller gebyrer for at købe eller sælge kryptovalutaer gennem deres app.
 3. Sikkerhed: Revolut implementerer sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte brugernes kryptovalutaer og personlige oplysninger. Dette inkluderer tofaktorautentificering (2FA) og avanceret krypteringsteknologi.
 4. Brugervenlighed: Appen er designet til at være brugervenlig og nem at navigere, hvilket gør det muligt for selv begyndere at handle med kryptovalutaer uden for meget besvær. Brugere kan nemt købe, sælge og overføre kryptovalutaer med få klik.
 5. Integration med andre tjenester: Revolut integrerer deres kryptohandelsfunktion med andre tjenester i deres app, såsom multivaluta-konti og budgettering. Dette gør det muligt for brugerne at holde styr på deres kryptovalutaer sammen med deres traditionelle valutaer og økonomiske aktiviteter.
Revolut Visa kort

Det er vigtigt at bemærke, at Revolut’s kryptohandelsfunktioner kan variere afhængigt af brugerens placering og andre faktorer. Det anbefales altid at læse deres vilkår og betingelser samt deres oplysninger om kryptohandel, før man begynder at handle med kryptovalutaer på deres platform.