Last Knight in Paris

Photo of author

By Schwab

Last Knight In Paris er en dansk producer med dybe rødder i EDM-miljøet. Hans seneste nummer inkluderer den danske vokalist Cindie Justina. Han har også samarbejdet med den argentinske sanger Zibera, som bringer en fusion af argentinsk musik og EDM til bordet.

Dansk producer – Last Knight in Paris

Last Knight In Paris er ikke ny i gamet. Faktisk har han i mange år samarbejdet med flere internationale og nationale kunstnere inden for house music, deep house og pop. Hans musikalske erfaring og talent strækker sig langt tilbage, og han har opbygget et solidt ry som en dygtig og alsidig producent inden for elektronisk musik

Bearbrick er omdrejningspunktet i videoerne

Den populære japanske legetøjsfigur Bearbrick, som blev lanceret i 2001, er omdrejningspunkt i Last Knight in Paris’ musikvideoer.

Bearbrick er en populær serie af designer-legetøj, der først blev introduceret af det japanske legetøjsfirma Medicom Toy Corporation i 2001. Navnet “Bearbrick” er en sammensmeltning af ordene “bear” (bjørn på engelsk) og “brick” (blok på engelsk), hvilket henviser til legetøjets karakteristiske form, der ligner en bjørn med en enkel, firkantet krop.

Bearbrick-figurerne er typisk lavet af plastik og har en højde på omkring 7 centimeter, selvom der findes forskellige variationer, herunder større samlerfigurer.

Bearbrick-serien er kendt for sine utallige samarbejder og limited edition-udgaver, der gør dem til eftertragtede samlerobjekter blandt entusiaster. Figurerne er blevet udgivet i forskellige serier, der spænder over temaer som popkultur, kunst, musik, mode og sport.

Denne kombination af stilfuldt design, samarbejder og samlerfokus har gjort Bearbrick til en ikonisk del af moderne legetøjs- og popkulturlandskab.

Bearbrick

LAST KNIGHT IN PARIS Feat. Cindie Justina – Alive [Official Music Video]

Arcade – Opena (Last Knight In Paris Remix)

LAST KNIGHT IN PARIS – FEEL GOOD [Official Music Video]

LA$T KNIGHT IN PARI$ – Cowboys de Copenhague [Official Music Video]

LA$T KNIGHT IN PARI$ – The One [Official Music Video]

LA$T KNIGHT IN PARI$ Feat. Ziberia – Move Your Body [Official Music Video]

LA$T KNIGHT IN PARI$ – Like A Diamond [Official Music Video]

LA$T KNIGHT IN PARI$ Feat. AYDN – Let’s Get It Now [Official Music Video]

LA$T KNIGHT IN PARI$ Feat. Honey-B-Sweet – Moorland [Official Music Video]

Skriv en kommentar