Hvor høje er de kendte?

Photo of author

By Schwab

Fra de glamorøse røde løbere til det store lærred har Hollywood altid været hjemsted for nogle af verdens mest bemærkelsesværdige og ikoniske figurer. Blandt disse stjerner er der dem, der skiller sig ud i mængden, ikke kun for deres talent og berømmelse, men også for deres bemærkelsesværdige fysiske egenskaber. I denne artikel vil vi dykke ned i Hollywoods verden og udforske de højeste og laveste kendisser, der har præget filmindustrien gennem årene. Fra de tårnhøje til de mere petite, lad os udforske, hvilke stjerner der topper ranglisten, og hvem der ligger i bunden af skalaen i underholdningens verden.

De højeste skuespillere i Hollywood

 1. Dwayne “The Rock” Johnson – 196 cm
 2. Vince Vaughn – 196 cm
 3. John Cleese – 196 cm
 4. Armie Hammer – 196 cm
 5. Liam Neeson – 193 cm
 6. Jason Segel – 193 cm
 7. Conan O’Brien – 193 cm
 8. Jeff Goldblum – 193 cm
 9. Chris Hemsworth – 191 cm
 10. Will Smith – 188 cm

Dwayne “The Rock” Johnson er en af de største og højeste

Dwayne "The Rock" Johnson

Dwayne “The Rock” Johnson er en af Hollywoods mest ikoniske og alsidige skuespillere, der har haft en imponerende karriere både som professionel wrestler og skuespiller. Født den 2. maj 1972 i Hayward, Californien, begyndte Johnson sin karriere som professionel wrestler i WWE (World Wrestling Entertainment), hvor han hurtigt blev en af de mest populære og elskede figurer i sportens historie. Han opnåede utallige mesterskaber og blev kendt for sin karismatiske personlighed og utrolige atletiske evner.

Efter at have etableret sig som en af ​​verdens mest berømte wrestlere, begyndte Johnson at forfølge en karriere inden for skuespil. Han gjorde sin filmdebut i “The Mummy Returns” i 2001 og har siden medvirket i adskillige blockbuster-film som “The Fast and the Furious”-serien, “Jumanji”-filmene, og “San Andreas”. Hans evne til at kombinere action, komedie og drama har gjort ham til en af Hollywoods mest eftertragtede skuespillere, og han er kendt for sin imponerende fysiske tilstedeværelse og karismatiske skærmtilstedeværelse.

Ud over sin succes på skærmen er Johnson også en ivrig forretningsmand og filantrop, der har opnået stor succes med sit eget produktionsselskab, Seven Bucks Productions, og sine mange forretningsforetagender. Han er også kendt for sit engagement i velgørende organisationer og sit arbejde med at inspirere og motivere andre gennem sin personlige historie om hårdt arbejde, udholdenhed og positiv tænkning.

De laveste skuespillere i Hollywood

 1. Danny DeVito – 147 cm
 2. Michael J. Fox – 162 cm
 3. Seth Green – 163 cm
 4. Kevin Hart – 163 cm
 5. Dustin Hoffman – 165 cm
 6. Daniel Radcliffe – 165 cm
 7. Jack Black – 168 cm
 8. Elijah Wood – 168 cm
 9. Tom Cruise – 170 cm
 10. Mark Wahlberg – 173 cm

Danny DeVito er en af de laveste i Hollywood

Danny DeVito

Danny DeVito er en amerikansk skuespiller, instruktør og producer, der er kendt for sit karakteristiske udseende, karisma og alsidige skuespil. Han blev født den 17. november 1944 i Neptune Township, New Jersey, USA. Her er nogle nøgleoplysninger om Danny DeVito:

 1. Karriere: DeVito begyndte sin karriere på scenen og fik sit gennembrud som skuespiller i TV-serien “Taxi” i 1978, hvor han spillede rollen som Louie De Palma. Han har siden medvirket i utallige film og tv-produktioner og har også arbejdet som instruktør og producer.
 2. Filmkarriere: Nogle af DeVitos mest bemærkelsesværdige film inkluderer “One Flew Over the Cuckoo’s Nest” (1975), “Romancing the Stone” (1984), “Batman Returns” (1992), “Get Shorty” (1995) og “Matilda” (1996).
 3. Instruktør og producer: Ud over at være skuespiller har DeVito instrueret og produceret flere film og tv-serier gennem sit produktionsfirma, Jersey Films, som han grundlagde sammen med sin daværende kone, skuespillerinden Rhea Perlman, og filmproducenten Michael Shamberg.
 4. Skuespilstil: DeVito er kendt for sin unikke skuespilstil, der ofte inkorporerer humor, satire og skævhed. Hans evne til at spille både komiske og dramatiske roller har gjort ham til en af Hollywoods mest alsidige skuespillere.
 5. Anerkendelser: Gennem sin karriere har DeVito modtaget adskillige priser og nomineringer, herunder en Golden Globe-pris for sin rolle i “Taxi” og en Emmy-pris for sin instruktion af tv-filmen “The Ratings Game”.
 6. Aktivisme: Ud over sit arbejde i underholdningsindustrien har DeVito været en aktiv fortaler for forskellige sociale og politiske årsager, herunder miljøbeskyttelse og borgerrettigheder.

Alt i alt har Danny DeVito haft en bemærkelsesværdig karriere inden for underholdningsindustrien og forbliver en ikonisk figur i Hollywood.

Skriv en kommentar