Best of Joe Biden

Photo of author

By Schwab

PUTUS Joe Biden har i en del år, formået at underholde tusindvis af mennesker over hele kloden med sine besynderlige handlinger og mærkværdige udtalelser. I denne post har vi fundet nogle Biden guldkorn frem.

Hvem er Joe Biden

Joseph Robinette Biden Jr. blev født den 20. november 1942. Allerede i 1972 blev Joe Biden i en alder af kun 29, den sjette yngste senator i amerikansk historie. Fra 2009 til 2017 fungerede han som VP under Barack Obama. I 2009, i en alder af 78 år, vandt Joe Biden det amerikanske præsidentvalg over Donald Trump.

Se nogle af Joe Bidens bedste øjeblikke

Joe Biden har været i politik siden 70’erne, så derfor er der også mange fantastiske øjeblikke med ham. Vi har samlet nogle af de bedste indslag lige her.

Mumler Joe Biden nu igen?

Savner du underholdning, så er det værd at gå på jagt efter videoer med Joe Biden. Han er nemlig bliver kongen af vrøvl og mumlen.

Joe Biden hånd i hånd

Joe Biden virker som en kærlig mand. Her ses han hånd i hånd med Indiens PM. Du kan læse mere om Joe Bidens møde med Narendra Modi på Twitter.

Joe Biden og Narendra Modi hånd i hånd. Et fantastisk øjeblik.

Ved samme lejlighed, blev der også fundet tid at de to, kunne nyde nationalmelodien.

Se videoen på Twitter

Joe Biden er vild med børn

Joe Biden kan også blive sur

Joe Biden og hans telepromter

Bla bla bla

Joe Biden har travlt med at komme ud af studiet

Lad os slå fast en gang for alle: Joe Biden er ikke dement og hans søn er ikke en crackjunkie

Gå på jagt efter mere

Der er rigtig mange gode videoer online, så hvis du er interesseret i at se mange flere, så har vi udarbejdet en liste af gode Joe Biden øjeblikke.

Joe Biden compilation

Joe Biden og baby

Altid veltalende Joe Biden

Skriv en kommentar